רק לאחרונה התחיל לעשות לי קפיצות של מסך שחור כל שתי שניות בערך במהלך המשחק וגם בלובי של המשחק .
אני לא יודע ממה זה נהיה .
אולי למשהו קרה מקרה דומה לשלי ויש לו פתרון בשבילי אני אשמח לעצה .
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
רק לאחרונה התחיל לעשות לי קפיצות של מסך שחור כל שתי שניות בערך במהלך המשחק וגם בלובי של המשחק .
אני לא יודע ממה זה נהיה .
אולי למשהו קרה מקרה דומה לשלי ויש לו פתרון בשבילי אני אשמח לעצה .
אולי יש לך בעיה בכרטיס המסך.
תריץ בדיקה הנקראת occt (תוכנה שניתן לחפש בגוגל, להוריד בחינם ולהריץ). תבחר שם בבדיקה לכרטיס המסך ותשים את הכל על הכי גבוה.
אם הבעיה אכן בכרטיס המסך, תיאלץ להחליף אותו (מקווה בשבילך שהוא עדיין באחריות יצרן).
You don't mess with the Zohar!
הורדתי ,התקנתי ולחצתי על on התחיל בתהליך . בסוף שמר לי גרפים כאלה אני לא יודע לקורא אותם ..
לא צריך לקרוא את הגרפים. רק צריך לראות אם עלתה שגיאה במהלך הבדיקה (רשום שם מספר errors, אם זה יותר מ-0 אז הכרטיס שלך דפוק). תוודא שאיפשרת error checking.
תודה על העזרה אחי בסוף זה היה משהו ברזולוציה של המשחק . בכל אופן אשמח שתעשה לי רשימה של מודים הכי חשובים שהמשחק לי יתקע לי ,סורי שאני משגע אותך .
אתה יכול להתקין את המודים לפי המדריך כאן. הם לא אמורים לגרום לבעיות.
בעקרון, כל מוד שאתה מתקין בצורה תקינה ניתן פשוט לא להפעיל במידה והוא עושה בעיות. כשמוד לא פועל הוא לא משפיע על המשחק בשום צורה, כאילו הוא לא היה על המחשב שלך בכלל.
יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים