הרשמה

If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

לכל מי שכבר פתח משתמש בעבר בפורום הישן (עד ל25.3.13)- כדי להתחבר לפורום החדש עם משתמש זה יש לבצע שחזור סיסמא למייל שאיתו נרשמתם.

זה יחסוך לכם פתיחת משתמש חדש, ויתן לכם לשמור על השם הישן שלכם וההודעות שלו.

לחץ כאן לשחזור הסיסמא

תוצאות 1 עד 9 מ 9
  1. #1
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2016
    גיל
    24
    הודעות
    7

    שחקן חדש - אשמח לעזרה

    היי כולם, שמי יואב (23). וסוף כל סוף קניתי Arma 3 .
    האם הקהילה הזו עוד פעילה?
    מה זה PlaywithSix? האם זה חובה?

  2. #2
    AIL Webmaster הסמל האישי שלGalZohar
    תאריך הצטרפות
    Nov 2009
    הודעות
    769
    כן.
    וכביכול SIX לא חובה, אבל באופן מעשי חובה, כי יהיה לך מאד קשה להתקין את כל מה שאתה צריך ללא שימוש התוכנה.

    אתה מוזמן להתעדכן בדף הפייסבוק (קישור בצד שמאל למעלה פה בפורום) בלוח זמנים של ה-Events שלנו. משתדלים לפרסם את המשחקים כמה שיותר זמן מראש, אבל לפעמים גם קובעים בהתראה קצרה יותר. מומלץ לעשות Subscribe.
    You don't mess with the Zohar!

  3. #3
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2016
    גיל
    24
    הודעות
    7
    תודה רבה על התשובה הזריזה.
    אני מעביר את היומיים האחרונים בנסיונות נואשים לגרום למשחק לעבוד באופן סביר, ממשחקים קטנים בהגדרות ועד ללהחליף Memory allocator...
    (אני מריץ את המשחק על לפטופ עם מסך, מקלדת ועכבר חיצוניים- i7 5500U // nVidia 840M // 4GB RAM)
    עד כמה המודים הישראליים ישפיעו על המשחק? האם "להסתכן" ולהתקין אותם בכל זאת?
    האם יש פעילות כלשהי בשרת ה TS מחוץ לשעות של האיוונטים? אשמח לעזרה בקינפוגים והתקנת המודים, כדי שאוכל להגיע לאיוונט הקרוב כבר מוכן מראש אחרי כל ההתקנות (ולמידה של המקשים חחח).

    תודה מראש,
    יואב.
    נערך לאחרונה על ידי yoav180; 06/27/2016 בשעה 11:44.

  4. #4
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2016
    גיל
    24
    הודעות
    7
    ו... עשתי לייק בפייסבוק

  5. #5
    AIL Webmaster הסמל האישי שלGalZohar
    תאריך הצטרפות
    Nov 2009
    הודעות
    769
    המודים לא ישפיעו לך על הביצועים, וגם אם כן אז בצורה זניחה לגמרי, ורק כאשר הם פועלים. כאשר הם לא פועלים (כלומר, הפעלת את המשחק דרך הסטים בלי לבחור אף מוד), הם רק תופסים מקום בכונן הקשיח, והם לא בשימוש בכלל.

    לפעמים יש פעילות ב-TS גם לא בשעות של משחקים, אבל זה באמת תלוי באנשים שנכנסים מתי שמתחשק להם.

    לגבי המחשב שלך,כרטיס המסך חלש מאד וגם המעבד לא מי יודע מה. בגדול מחשבים ניידים זה לא משהו לארמא. תנסה להוריד באופן משמעותי את הגרפיקה עד שירוץ חלק ב-single player. אל תעבור לשחק בשרתים עד שתיסגר על איזה הגדרות גרפיות אתה מסוגל להריץ. זה מכיוון שיש שרתים שמריצים משימות שמכבידות מאד על המעבד, ואז המשחק יקרטע ללא קשר להגדרות הגרפיות, והפתרון זה לשדרג מעבד או לעבור לשרת אחר שמריץ משהו שהמעבד שלך מסוגל לעמוד בו (יש שרתים שמריצים משימות שאף מעבד לא מסוגל לעמוד בהן, אבל זה כבר בעיה של מנהל השרת ומי שיצר את המשימה שהוא מריץ).

    כדי למצוא הגדרות גרפיות אופטימליות, הייתי מחפש ב-single player editor מקום שבו ה-FPS הכי נמוך (במשימה ריקה, רק החייל שלך ממוקם וזהו, כנראה באזור Kavala), ושם להגדיר את ההגדרות הגרפיות עד שאתה מרוצה מה-FPS. אחרי זה, אם במהלך משחק ה-FPS יורד לפחות מזה, זה כמעט בטוח בגלל המעבד והמשימה, ולא בגלל ההגדרות הגרפיות וכרטיס המסך.

    שכח מלהתעסק עם memory allocator. אם המשחק מקרטע כל הזמן אז זה ממש לא מה שיעזור לך. תמצא הגדרות שעובדות ושרת שמריץ משימות שהמעבד שלך מסוגל לעמוד בהן (ושוב, תתחיל מ-single player משימות שבאות עם המשחק או סתם משימות עם מעט מאד דברים שאתה יוצר ב-Editor, ככה שתוכל להיות בטוח שזה לא משימה כבדה מדי שאף מחשב לא יכול להריץ).
    You don't mess with the Zohar!

  6. #6
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2016
    גיל
    24
    הודעות
    7
    ציטוט נכתב במקור על ידי GalZohar צפיה בהודעה
    המודים לא ישפיעו לך על הביצועים, וגם אם כן אז בצורה זניחה לגמרי, ורק כאשר הם פועלים. כאשר הם לא פועלים (כלומר, הפעלת את המשחק דרך הסטים בלי לבחור אף מוד), הם רק תופסים מקום בכונן הקשיח, והם לא בשימוש בכלל.

    לפעמים יש פעילות ב-TS גם לא בשעות של משחקים, אבל זה באמת תלוי באנשים שנכנסים מתי שמתחשק להם.

    לגבי המחשב שלך,כרטיס המסך חלש מאד וגם המעבד לא מי יודע מה. בגדול מחשבים ניידים זה לא משהו לארמא. תנסה להוריד באופן משמעותי את הגרפיקה עד שירוץ חלק ב-single player. אל תעבור לשחק בשרתים עד שתיסגר על איזה הגדרות גרפיות אתה מסוגל להריץ. זה מכיוון שיש שרתים שמריצים משימות שמכבידות מאד על המעבד, ואז המשחק יקרטע ללא קשר להגדרות הגרפיות, והפתרון זה לשדרג מעבד או לעבור לשרת אחר שמריץ משהו שהמעבד שלך מסוגל לעמוד בו (יש שרתים שמריצים משימות שאף מעבד לא מסוגל לעמוד בהן, אבל זה כבר בעיה של מנהל השרת ומי שיצר את המשימה שהוא מריץ).

    כדי למצוא הגדרות גרפיות אופטימליות, הייתי מחפש ב-single player editor מקום שבו ה-FPS הכי נמוך (במשימה ריקה, רק החייל שלך ממוקם וזהו, כנראה באזור Kavala), ושם להגדיר את ההגדרות הגרפיות עד שאתה מרוצה מה-FPS. אחרי זה, אם במהלך משחק ה-FPS יורד לפחות מזה, זה כמעט בטוח בגלל המעבד והמשימה, ולא בגלל ההגדרות הגרפיות וכרטיס המסך.

    שכח מלהתעסק עם memory allocator. אם המשחק מקרטע כל הזמן אז זה ממש לא מה שיעזור לך. תמצא הגדרות שעובדות ושרת שמריץ משימות שהמעבד שלך מסוגל לעמוד בהן (ושוב, תתחיל מ-single player משימות שבאות עם המשחק או סתם משימות עם מעט מאד דברים שאתה יוצר ב-Editor, ככה שתוכל להיות בטוח שזה לא משימה כבדה מדי שאף מחשב לא יכול להריץ).
    הורדתי כל מה שאפשר "על פני השטח" (דרך התפריטים בUI). ראיתי במהלך השיטוטים שלי בפורומים השונים שאת חלק מההגדרות עדיף לשמור על HIGH ומעלה משום שעל LOW הטאסק עובר לCPU.. האם זה נכון? אם כן- על אילו הגדרות מדובר?

    האם יש קונפיג מומלץ למחשבים Low End? כל טריק וטוויק יתקבל בברכה.

    ושוב- תודה רבה על התשובה הזריזה!

    נ.ב
    התקנתי PlaywithSix - והוספתי את המודים שמופיעים במדריך. האם בכל האיוונטים אתם משחקים עם המודים פועלים?
    נערך לאחרונה על ידי yoav180; 06/27/2016 בשעה 14:34.

  7. #7
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2016
    גיל
    24
    הודעות
    7
    עוד שאלה
    איך אני מאפשר FPS overlay? כל צירוף של show_fps 1 וכיו"ב לא צלח...
    נערך לאחרונה על ידי yoav180; 07/08/2017 בשעה 02:55.

  8. #8
    AIL Webmaster הסמל האישי שלGalZohar
    תאריך הצטרפות
    Nov 2009
    הודעות
    769
    אני גם ככה משתמש ב-ShadowPlay של nvidia וזה גם מראה FPS על הדרך, אז לא בדקתי איך מראים במשחק.

    לגבי הגדרות ש"עדיף על High", בהרבה מקרים זה קשקוש, כי אם הכרטיס מסך שלך לא עומד בעומס אז כל דבר שתוריד ממנו זה טוב, ובד"כ גם אם זה "עובר ל-CPU" (מה שכנראה לא תמיד נכון אם בכלל), אז זה מינימאלי. כמובן שצריך לעשות את הבדיקות במשימה עם עומס נמוך על המעבד כדי לבדוק רק את הגרפיקה נטו, ולוודא שאתה מסוגל לקבל FPS סביר כאשר רק ה-GPU עמוס.

    לא מצאתי בקלות מה היכולות של 840m, אבל ראיתי סרטון ביוטיוב של מישהו שמשחק עם זה ועובד לו יפה. לא רשום אילו הגדרות. בגדול תתחיל עם הכל על מינימום ו-view distance נמוך ותתחיל להעלות משם, עד שתקבל משהו שמתקבל על הדעת. אם הכל על הכי נמוך עדיין לא עובד טוב, רוב הסיכויים שאתה מפספס משהו נוסף שאפשר להוריד. אם יש הגדרה שאתה לא בטוח לגביה - אתה מוזמן לשאול.
    You don't mess with the Zohar!

  9. #9
    Junior Member
    תאריך הצטרפות
    May 2016
    גיל
    24
    הודעות
    7
    הכך עובד מעולה רק שאני לא מצליח להוריד אתSync withSIX בגלל שהאתר שלהם מת

 

 

מידע על האשכול

משתמשים שמעיינים בנושא זה

יש כרגע 1 משתמשים שצופים באשכול זה. 0 משתמשים ו 1 אורחים

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •